TRUPA LOV

TRUPA LOV

TRUPA LOV – TOP 40 MEDLEY

TRUPA LOV – HIP HOP MEDLEY

TRUPA LOV – ROCK N ROLL

TRUPA LOV – WEDDINGS

TRUPA LOV – CORPORATE EVENTS

Vreau o petrecere minunata cu toata lumea pe ringul de dans - sunteti agentia potrivita pentru asta?

Absolut! Oferim spectacole la nunti si evenimente private de cativa ani si oferim un spectacol live care garanteaza un ring de dans plin si o petrecere pe care tu si invitatii tai si-o vor aminti in urmatori ani! Repertoriul nostru contine cele mai mari hituri clasice si actuale, asa ca exista cu siguranta ceva pentru toata lumea.

Putem solicita o anumita piesa?

DA! Suntem bucurosi sa efectuam o singura solicitare speciala – pentru nunti acesta este de obicei primul dans. Puteti, de asemenea, sa ne anuntati primele 10 preferinte din repertoriu – astfel incat sa puteti fi sigur ca veti dansa pe toate cantecele preferate.

Cat timp va canta trupa?

Trupele prestează LIVE de obicei intre 2 și 4 seturi (reprize) de 45 minute pentru fiecare set. De asemenea, trupele sunt insotite si de un DJ care va intretine atmosfera cu un repertoriu adaptat gusturilor tale. DJ-ul pune muzica inainte, intre si dupa seturile live, astfel incat intreaga noapte de divertisment este acoperita dintr-o singura rezervare.

Aveti propriul sistem de sonorizare si lumini?

DA! Toate echipamentele de sonorizare si lumini sunt incluse in pret. Nu va trebui sa angajati niciun echipament suplimentar.

Orasul de resedinta – Bucuresti

Instrumente – Tobe, Chitara Bass, Chitara Electrica, Pian

Solisti vocali – Voce Feminina, Voce Masculina